Betalen

Dat is afhankelijk van je maandplan. Een eenmalige Doggy-Box kost je € 29,95, als je een plan afsluit voor 6 maanden kost één doos je € 27,95 en voor 12 maanden tel je maar € 24,95 voor elke Doggy-Box neer.

  • Paypal
  • Krediet kaart (VISA, MasterCard, American Express,…)
  • Belfius Direct Net
  • iDeal
  • KBC/CBC
  • Bancontact/Mister Cash
  • Sofort Banking

Er zijn geen verzendkosten in Belgie, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Liep er iets fout tijdens het apporteren van je Doggy-Box? Stuur ons even een mailtje via hello@doggy-box.com, dan zoeken we samen uit wat het probleem juist is zodat je hond zijn doos kwispelplezier snel ontvangt.

Account

Foutje gemaakt, onlangs verhuisd of wil je de Doggy-Box op je werk laten aankomen? Geen probleem: je kan ons altijd een blafje sturen via hello@doggy-box.com  en dan passen we je gegevens onmiddellijk aan.

Neen, jouw Doggy-box abonnement wordt niet automatisch verlengd. Laat ons dus tijdig iets weten, indien jullie willen verlengen, zodat je verslaafde viervoeter niets lekkers hoeft te missen.

Geef ons tijdig een kwispel via hello@doggy-box.com

Is het mandje van je viervoeter verhuisd, wil je je type box aanpassen of nog iets anders? Stuur ons een mailtje via hello@doggy-box.com  en dan passen we je gegevens onmiddellijk aan.

Ga je er samen met je viervoeter even tussenuit, of is hij te stout geweest om een nieuwe Doggy-Box te ontvangen? Dan kun je je lidmaatschap even op pauze zetten: pas je gegevens aan in je account of stuur ons een mail via hello@doggy-box.com en wij spitsen onze oren voor je!

Niet, als je je hondje gelukkig wilt houden! Als je het geluk van je vriend toch niet zo belangrijk vindt, kun je je abonnement stopzetten in je account op onze website of door een mailtje te sturen naar hello@doggy-box.com.

Wil je je abonnement pauzeren of opzeggen, dan moet dit minstens 10 dagen voor je bestelling zou aankomen. Zo hebben wij nog voldoende de tijd om ons ‘pup’soneel van je aanpassing op de hoogte te brengen!

Levering

Momenteel verzendt Doggy-Box enkel naar de BeNeLux en Duitsland, maar stuur even een mailtje naar hello@doggy-box.com  indien u uw doos in een ander land wilt ontvangen, dan vinden we hier heus een oplossing voor.

We verzenden de doggy-boxen naar je thuis, je werk, Bpost leverpunten, je vrienden, je familie, overal waar je maar wilt. Zolang wij de verzendgegevens ontvangen sturen wij het voor je op.

Je allereerste doos vol speelplezier arriveert op je deurmat 2 werkdagen na je bestelling. De volgende Doggy-box van het abonnement verzenden we exact een maand later.

Via het retourformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar recall@doggy-box.com . Klik hier om het retourformulier te openen.

Retourbeleid Items gekocht bij Doggy-box.com kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel.

Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag de producten niet uit de verpakking halen.

Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het retourformulier op onze website in te vullen of per email.

Je kunt ons ook op de hoogte stellen door een email te sturen naar: help@doggy-box.com.

Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling.

Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst.

Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort.

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening, en bedragen maximaal 7 euro.

Een Doggy-Box is 2 werkdagen onderweg naar de mand van je viervoeter. Is hij toch niet op tijd aangekomen? Geef een grom via hello@doggy-box.com .

Producten

Absoluut. De snoepjes, brokken en speeltjes zijn allemaal met de poot geselecteerd en zijn van hoge kwaliteit, gezond voor je hond dus. Bij Doggy-Box slaan we enkel de poten in mekaar met bedrijven waarvan we zeker weten dat ze even toegewijd zijn als wij, als het op dierenwelzijn aankomt.

Vertel ons welke allergieën je viervoeter precies heeft via hello@doggy-box.com. We stoppen dan aangepaste producten in zijn doos, zodat hij zeker geen jeuk- en krabmarathon moet ondergaan.

Hoewel we ervan overtuigd zijn dat zelfs de kieskeurigste kleine eter onze snoepjes met smaak oppeuzelt, smaakt je kleine vriend sommige snacks misschien minder dan andere. Je kunt ons meteen laten weten voor welke producten je viervoeter zijn snuit optrekt, dan stoppen we meteen andere producten in je volgende Doggy-Box.

Als je pup gegroeid is, of je een tweede trouwe vriend aangeschaft hebt, kun je de grootte van je viervoeter aanpassen. Zo bezorgen we je steeds de juiste producten, perfect op maat van je harige huishouden. Verander de grootte simpelweg door in te loggen op onze site met je account en pas je gegevens daar onmiddellijk aan.

Nee, dat blijft een (altijd aangename) verrassing! Maar als je viervoeter toch iets ontvangt wat niet helemaal zijn kopje thee is, kun je het ons altijd laten weten via de feed-bek. Dan zorgen we ervoor dat we een ander smakelijk product in zijn volgende Doggy-Box stoppen!