De visie van Doggy-Box, die staat op vier poten.
Dáárom kies je voor Doggy-Box

Producten van ‘rasechte’ kwaliteit

In de Doggy-Box zitten alleen de gezondste en meest geliefde snoepjes van de hoogste kwaliteit, zodat zelfs de kieskeurigste kleine eter ze met smaak opsmult. De speeltjes zijn allemaal kwispelend uitgetest én goedgekeurd door Rasta en de rest van onze roedel op ons hoofdkantoor, zodat ook jouw trouwe vriend er gegarandeerd heel wat apporteerplezier aan zal beleven.

Windhond-snelle levering

Je Doggy-Box wordt sneller geleverd dan je viervoeter sprint wanneer je “Etenstijd!” roept. De doos verschijnt een paar dagen na je bestelling op je deurmat. Zo hoef jij niet de inhoud van elk pakje in de winkel te bestuderen, én kun je gezellig thuis buikjes aaien.

Jouw viervoeter geeft feed-bek

Door de grote variatie snoepjes zijn we ervan overtuigd dat ook jouw trouwe vriend zijn klauwen en poten ervan aflikt, maar vond hij toch iets minder lekker? Geef ons dan feedback, en dan stoppen we iets anders in zijn volgende Doggy-Box.

Help het goede doel een pootje

Schenk een kwispel aan een viervoeter in nood, want voor elke bestelde Doggy-Box schenken wij aan het welzijn van honden wereldwijd. Zo leg jij niet alleen je eigen trouwe vriend, maar ook een hond zónder beestig baasje in de smakelijke watten. Omdat élke hond een hondenleven verdient.